shine-on.ro

Datele companiei noastre

SC Magic House EB SRL

Program: L-V 09:00-17:00
Telefon: 
0742 230 682
email:
salut@shine-on.ro

Sediul social: 

Aleea Trandafirilor, nr 5B, ap 401, jud. Bihor, cod postal 410087

C.U.I. 35935127
Nr. Ord. Reg. Com: J5/766/2016
Capital Social: 200 RON

Info autorizatii

Autorizatie nr 0011150 din 2020 pentru efectuarea de opretiuni cu metale pretioase si pietre pretioase.


Certificat de inregistrare a marcii de responsabilitate nr 1529 din 01.04.2020.

Politica de livrare - despre livare

 Proceduri obligatorii la livrare

            Produsele comandate prin www.Shine-on.ro sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid asigurate de catre Fan Courier. In momentul livrarii coletului, agentul societatii de curierat va contacta Utilizatorul prin e-mail/SMS si telefon pentru a indica intervalul orar de livrare. In cazul in care agentul societatii de curierat nu reuseste contactarea Utilizatorului, acesta va mai proceda la doua avizari succesive. Coletul va fi pastrat timp de 7 zile lucratoare de la prima avizare la sediul firmei de curierat.

            In cazul in care in urma tuturor avizarilor, coletul nu va putea fi predat Utilizatorului din cauza refuzului de primire sau din cauza imposibilitatii contactarii Utilizatorului din culpa acestuia, SC Magic House EB SRL va anula comanda si va restrictiona accesul utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi ulterioare si/sau la anumite modalitati de plata a acesteia.
Pentru a reactiva accesul, Utilizatorul trebuie sa achite contravaloarea transportului dus-intors pentru coletul nepreluat, valoare transmisa prin e-maiul de notificare de plata.

In urma reactivarii accesului, la urmatoarea comanda, plata produsului si a valorii transportului se va putea efectua numai in avans, prin una dintre urmatoarele modalitati de plata: plata online prin card bancar sau transfer bancar (ordin de plata). 

Fiecare produs livrat va prezenta urmatoarele caracteristici obligatorii: va avea toate elementele caracteristice conforme cu cele ale modelului prezentat pe website si va fi ambalat in cutiuta si punga de cadou, insotite de certificat de garantie de 1 an si accesoriu de intretinere.

Factura de cumparare a produsului va fi trimisa la adresa de e-mail a Utilizatorului alaturi de numarul de urmarire al coletului. 

La receptia coletului, clientul trebuie sa verifice integritatea acestuia, inclusiv integritatea benzii adezive care trebuie sa fie intacta. 

Clientul are dreptul de a nu accepta si de a nu plati contravaloarea coletului daca sesizeaza urme de deteriorare si/sau violare a acestuia (colet desigilat, colet deformat, colet rupt, colet umed sau cu urme de umezeala, etc.) 

Toate mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se vor face in scris pe AWB, in prezenta agentului societatii de curierat, sau se vor face pe un proces verbal de constatare care se va incheia impreuna cu acest agent. Doar in astfel de cazuri se poate refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate in considerare. 

In termen de 24 de ore din momentul livrarii produsului, clientul se obliga sa sesizeze in scris SC Magic House EB SRL, la adresa de email salut@shine-on.ro , lipsa oricarei "caracteristici obligatorii", asa cum sunt acestea mentionate mai sus. Lipsa acestei sesizari reprezinta acordul ferm al clientului ca produsul a fost livrat cu toate "caracteristicile obligatorii" prezente.

Arie de acoperire si intervale de livrare

In functie de momentul confirmarii comenzii plasate si de localitatea de livrare, termenul** de livrare este:

- 1 zi lucratoare pentru comenzile plasate si confirmate pana in ora 15:00;
- 2 zile lucratoare pentru comenzile plasate si confirmate dupa ora 15:00.

In cazul comenzilor pentru care Utilizatorul a optat pentru efectuarea platii prin transfer bancar, termenul de livrare se calculeaza de la momentul in care este confirmata incasarea contravalorii comenzii in contul SC Magic House EB SRL.

**) Cu exceptia aparitiei unor situatii exceptionale care fac imposibila respectarea termenului de livrare.

Costuri livrare
  • In cazul unei campanii active de Transport gratuit, clientul este scutit de plata transportului pentru orice comanda.

  • In absenta unei astfel de campanii se aplica urmatoarele: 
    - Comenzile cu valoarea totala mai mare sau egala cu 250 lei  beneficiaza de livrare GRATUITA prin Fan Courier (in limita ariei de acoperire Fan Courier, fara plata de kilometri exteriori, vezi lista completa aici) sau prin Posta Romana.

    - Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 250 Lei  se va aplica un cost de transport in valoare de 17 lei. Costul de transport se adauga la pretul produselor comandate si va fi afisat in cosul de cumparaturi, inainte de lansarea comenzii.

Product added to wishlist

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici