shine-on.ro

Recenzie pentru "Fresh Citrus - Talisman argint"

Fresh Citrus - Talisman argint

Alege sa stralucesti cu talismanele din argint 925 ideale pentru a colectia ta de charm-uri sau pentru lantisorul preferat. Fiecare talisman Shine On este definitia elegantei si a frumosului. Talismanele sunt precum amintirile… fiecare este speciala. Le colectionezi, una cate una, pana cand intr-o zi privesti inapoi la ele si realizezi ca formeaza o bratara minunata, o viata fantastica. Echipa Shine On vede fiecare bijuterie ca pe o biografie - o poveste ce descrie un capitol, o amintire din vietile noastre! *Ofera cadou acest talisman! Fiecare bijuterie ajunge la tine intr-o cutie eleganta si o punguta deosebita!

Revizuire

0 1 2 3 4
(5/5

Deosebit

Rating total: 0 1 2 3 4

Am luat talismanul pentru o prietena ce adora citricele si s-a potrivit perfect. Am fost foarte impresionata ca am gasit asa ceva. Chiar sunt modele foarte variate si am gasit o multime de cadouri potrivite pentru prietenele mele. Sigur mai comand!


Product added to wishlist

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici