shine-on.ro

Recenzie pentru "Black Agate Hearts - Cercei argint"

Black Agate Hearts - Cercei argint

Alege sa stralucesti cu aceasta pereche deosebita de cercei din argint!  Fiecare pereche de cercei Shine On este definitia elegantei si a frumosului. Cerceii oglindesc starea ta de spirit asa ca nu ezita sa alegi de fiecare data perechea care ti se potriveste cel mai bine – perechea care te face sa stralucesti!Echipa Shine On vede Fiecare bijuterie ca pe o biografie - o poveste ce descrie un capitol, o amintire din vietile noastre! *Ofera cadou aceasta pereche de cercei! Fiecare bijuterie ajunge la tine intr-o cutie eleganta si o punguta deosebita!

Revizuire

0 1 2 3 4
(5/5

Recomand

Rating total: 0 1 2 3 4

Vă mulțumesc frumos pentru comandă și cadou!Cercei sunt superbi,exact ca în poză!Comanda a ajuns foarte repede,azi am comandat și a doua zi au ajuns!Sunt foarte mulțumită și voi reveni cu drag să m'ai cumpăr de la voi!Felicitări pentru seriozitate și profesionalism!Succes in continuare!O zi frumoasă!
Product added to wishlist

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici