Recenzie pentru "Best Mom - Talisman argint"

Best Mom - Talisman argint

Alege sa stralucesti cu talismanele din argint 925 ideale pentru a colectia ta de charm-uri sau pentru lantisorul preferat. Fiecare talisman Shine On este definitia elegantei si a frumosului. Talismanele sunt precum amintirile… fiecare este speciala. Le colectionezi, una cate una, pana cand intr-o zi privesti inapoi la ele si realizezi ca formeaza o bratara minunata, o viata fantastica. Echipa Shine On vede fiecare bijuterie ca pe o biografie - o poveste ce descrie un capitol, o amintire din vietile noastre! *Ofera cadou acest talisman! Fiecare bijuterie ajunge la tine intr-o cutie eleganta si o punguta deosebita!

Revizuire

0 1 2 3 4
(5/5

Absolut superb

Rating total: 0 1 2 3 4

L-am oferit cadou mamei si atat eu, cat si ne-am emotionat deoarece este chiar superb talismanul. A venit ambalat in cel mai frumos mod posibil si l-am putut oferi direct cadou fara sa mai caut eu cutii sau pungi de cadou! Multumesc pentru tot! Cu siguranta voi mai comanda!


Product added to wishlist

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici