Recenzie pentru "Prayer of Love - Talisman argint"

Prayer of Love - Talisman argint

Alege sa stralucesti cu talismanele din argint 925 ideale pentru a colectia ta de charm-uri. Fiecare talisman Shine On este definitia elegantei si a frumosului. Talismanele sunt precum amintirile… fiecare este speciala. Le colectionezi, una cate una, pana cand intr-o zi privesti inapoi la ele si realizezi ca formeaza o bratara minunata, o viata fantastica. Echipa Shine On vede fiecare bijuterie ca pe o biografie - o poveste ce descrie un capitol, o amintire din vietile noastre! *Ofera cadou acest talisman! Fiecare bijuterie ajunge la tine intr-o cutie eleganta si o punguta deosebita!

Revizuire

0 1 2 3 4
(5/5

SUPERB!!!!!

Rating total: 0 1 2 3 4

Fiind asistenta medicala, am ales acest charm deoarece numai bunul Dumnezeu ne-a aparat pe mine si pe colegele mele in aceasta perioada atat de dificila pentru omenire. M-a atras acest charm, dar nu am vazut mesajul de pe verso decat in momentul in care l-am primit: "Cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile". Chiar ca a fost o surpriza si un semn de bun augur: El ne vegheaza si ne apara! Si mai mare mi-a fost placerea cand am primit charmul! Ambalajul este cu adevarat deosebit si te face sa te simti speciala! O surpriza foarte placuta pentru Martisor! Va multumesc pentru tot! Cu siguranta voi reveni pentru comenzi!


Product added to wishlist

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici