Recenzie pentru "Halloween Pumpkin - Talisman argint"

Halloween Pumpkin - Talisman argint

Alege sa stralucesti cu talismanele din argint 925 ideale pentru a colectia ta de charm-uri. Fiecare talisman Shine On este definitia elegantei si a frumosului. Talismanele sunt precum amintirile… fiecare este speciala. Le colectionezi, una cate una, pana cand intr-o zi privesti inapoi la ele si realizezi ca formeaza o bratara minunata, o viata fantastica. Echipa Shine On vede fiecare bijuterie ca pe o biografie - o poveste ce descrie un capitol, o amintire din vietile noastre! *Ofera cadou acest talisman! Fiecare bijuterie ajunge la tine intr-o cutie eleganta si o punguta deosebita!

Revizuire

0 1 2 3 4
(5/5

Adorabil cadou

Rating total: 0 1 2 3 4

I l-am oferit fetitei mele si i-a placut la nebunie. Si eu am ramas placut surprinsa de colaborare. Doamna care a confirmat comanda a fost o draguta, am primit pe e-mail factura si numar de urmarire colet. A ajuns a doua zi si ambalajul a fost superb! Raport calitate-pret peste asteptari!


Product added to wishlist

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici